Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

γιατι παντα βρισκω ενα μαλακομπουκομενο γκομενο???




να πως καταλαβενεις οτι ειναι ο γκομενο σου μαλακομπουκομα !!!

1. ενω εχει πριστει το ματι σου και εισαι αστα να παν σε διαλογο μαζι του σου λεει:
εντα3ει σε μιση ωρα ειμαι εκει να σου φερω σταγονες μωρο μου
και εσυ φυσικα περιμενεισ γιατι νομιζεις οτι νοιαζετε και οτι θα ειναι εκει να τρεχει γαι σενα οταν εισαι χαλια ...
μουφφαααααααααααααααααααααααααααααα!!!
περιμενεις και περιμενεις οσππου εχει περασει 1-2 ωρες κξαι φυσικα ειναι ακομα σπιτι και φυσικα εχει παντα μια δικαιολογια ετοιμη .εχουν κλισει τα φαρμακια και εσυ με το ματι τουμπανο 8α πρεπει αν τρχεις στου διαλοτον κολο γαι να βρεις φαρμακειο... και φυσικα η ωρα ειναι 9:43 και ακομα να φανει.

2. μονιμες δικαιολογειες : τυπου διαβαζω , μου χαλασε το pc και το φτιαχνω , ε τωρα μολις με πετυχες στην πορτα κ κ κ κ και φυσικα ενοειτε οτι ασχολιτε με το ραλλακι στο pc του η εχει κολληση με καμια γκομενητασ στο net .

3. ενω εχετε συνφωνισει οτι σημερα θα καθαρισετε το σπιτι και ενω εσυ εχεις γαμη8ει στο κα8αρισμα και συγκεκριμενα μαζευεις τον τονο με τα νερα απο το πατωμα γιατι τον επιασε το αυτοματιστικο του δαιμονιο και αποφασισε να πατισει κουμπακια στο ψυγειο και ενω κοιμοσουν εσυ το ψυγειο εκανε αποψυξη αυτος καθετε χαλαρα πινει μπιρες και πεζει οχι pro αλλα ogame ... και φυσικα ενω ειδες με τα ωραια σου ματακια οτι ο αλλος τα ξυνει προσπαθει να σε πισει για το αντιθετο..




τωρα και ναι υπαρχουν λυσεις για ολα αυτα φτανει να δεις καθαρα το θεμα και οχι με συναιστηματισμους



1.τον χωριζεις μολις ερθει σπιτι


2. εκλιπαρεις τους ιαπωνες να φτιαχουν ενα ομοιομα αιδιο που να εχει usb και να μπενει στο pc του .. φυσικα και δεν το αγοραζεις εσυ.. το χρεονεις στην πιστωτικη του.

3.η καλυτερη λυση ( στην δικη μου περιπτοσει ) ειναι να σφουγαρισω με το μαλλι του το πατωμα !! εσεις ολο και κατι θα βριτε!!

ναι ο οποιος δεν καταλαβε μιλαω για τον panagio αυτο το κελεπουρι..
οποια οποιος τον θελει τον στελνω πακετο μαζι με 2 κουβαριστες 1σκαντοχοιρο και 5 κιλα παιδακια !!
επισεις γινονται και ανταλαγες!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζάχος,καλά και ωραία αυτά που λες για το πρόσωπο,κοίτα να δεις ομως οτι δεν φταίει τελικά αυτός-πρόσωπο αλλα εσύ που αφου κατάλαβες τι είναι πραγματικά δεν τον χώρισες.Αν ναι τότε πρόσεχε τις επιλογές σου,μήπως λέω μήπως φταίνε τα κριτηριά σου στους άνδρες;Πρώτα γνωρίζουμε τι θέλουμε εμείς ο εαυτός μας και μετα οι αλλοι.Γνώρισε τον εαυτό σου,γίνετε
φίλοι και θα λύσεις πολλά προβλήματα σου.Μην γίνεσε πιόνι στα χέρια των αλλων,φιλικά ενας Δον κιχώτης

panagios είπε...

xi xi xi xi xi.....
entaksi more oso kai na tin tsantizo, to girizo ligo se gatoulis fasi, arxizo tis agkalitses kai ta xadakia, kai se kanena dioraki eimaste ksana ok kai ego ksanaginomai o skliros antras pou eimai sinithos
xi xi xi

Ανώνυμος είπε...

Οκ φίλε panagio,καλα να περνάτε συζητώντας τα προβληματά σας και ακούγωντας την 3η καλοπροαίρετη γνώμη.Καλό απόγευμα,φεύγω για Κρήτη,ελπίζω να βάλω adsl κάτω να τα λέμε,Αθήνα είμαι τώρα

elia kirc είπε...

ζαχο εχεις απολυτο δικιο ειμαι γενικα πολυ σκληρος ανθρωπος και εκδικειτικος δεν 3ερω αν ειναι καλο αυτο αλλα εμενα με βοηθαει!!! καλο ταξιδι και αν βαλεις adsl θα τα λεμε!!!

panagie μικρη μου πεταλουδιτσα οσο σκληρος και να θελεις να το παιζεις μπροστα μου δεν φτουρας!!
μη ξεχνας ακομα οτι και οι καιροι αλλαζουν!!

Erisadesu είπε...

εγώ πάντως τον θέλω για να
τον θυσιάσω στον βωμό της
θεάς καφροδιτης.

Και μην τον χωρίσεις,
καλύτερα να τον βασανίζεις
παρά να τον χωρίσεις
(crasy bitch mode on )