Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

κατι καινουργιο αρχιζει σημερα!!


ναι κατι καινουριο αρχιζει γαι μενα σημερα!!
ελπιζω να ειναι ετσι οπως το περιμενω να μη φαω μια απογοητευση ακομα και ακομα περισσοτερα χρηματα ... οπως προειπα αυτο το καινουριο αρχιζει στισ 7:30 μια νεα σχολη μια νεα ασχολεια που ελπιζω να μην καταντησει σαν την προηγουμενη προσπαθεια
εχω φτασει στα 23 πλεον και ακομα δεν τελειοσα τπτ δεν λεω οτι φταιω εγω οι καποιοι αλλοι αλλα θελω να πω για ολα τα ιδιωτικα ιεκ που υποσχονται και υποσχονται και τελικα μονο χρηματα σου τρωνε νομιζω οτι αυτα τα χρονια που δεν καταφερα να περασω εκει που ηθελα και προσπαθω να κανω κατι τρεχοντας απο ιεκ σε ιεκ παντου ακουω ιδιες υποσχεσεις ,για μια καριερα που σε βοηθανε να χτυσεις και και και.. αυτο που ειδα εγω ειναι χρηματικη εκμεταλευση ..ναι μηλαω τοση ωρα για χρηματα ισως γιατι δεν τα εχω... τες πα δεν θα πω και αλλα παραπονα δεν θελω να εχω ενα παραπονιαρικο blog θελω να ειναι χαρουμενο σαν και εμενα !!
ελπιζω να ειναι καλυτερη σχολη απο την προηγουμενη που ημουν ελπιζω να υλοποιηθουν ολα αυτα που ακουσα για να με " πιασουν" μαθητη τους ..
πλεον ειμαι κινηματογραφου στο ιεκ ακμη στο τμημα σκηνοθεσιας.. για να δουμε τι θα δουμε!!
δεν μπορω ομως να κρυψω το ονειρο μου και να πω οτι θελω αν βγω να σπουδασω εξω μετα .. ελπιζω να καταφερω να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα και πιστευψτε με δεν ειναι πολλα και απιαστα!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες Σαπίλα,Ζαχαρίας λέγομαι,δυστυχώς ετσι που είναι σήμερα δομημένη η κοινωνία μας,με γοργούς ή μη ρυθμούς πνίγει τα παιδιά της.Με πληρώνει το σύστημα αλλα το απεχθάνομαι γιατί;τελικά η Ιθάκη μου ειναι σε αυτη τη σάπια κοινωνία η οικογένεια που δημιουργείς και αξίζει να παλέψεις γι'αυτή.Γρανάζια του συστήματος αρχίστε να φοβάστε ο λαός ξυπνάει,Ελλαδίτσα μου σε χάνω . . .